Очищаємо і нарізаємо шматочками гарбуз. Гарбуз маринуємо цукром, корицею, сіллю і бадьяном. Запікаємо 30 хв при температурі 190°C.
Смажимо імбир 1-2 хв. Додаємо перець чилі та смажимо 2-3 хв. Після цього додаємо цибулю та моркву, просмажуємо 10-15 хв. До цих овочів додаємо гарбуз і біле вино. Проварюємо овочі з вином до того моменту, поки не зникне спиртовий аромат.
Додаємо вершки, масло, заправляємо спеціями (сіль, перець, “Мускатний горіх”) і тушкуємо 10 хв. Готову суміш збиваємо в блендері до однорідної маси.
Підсмажуємо бекон від ТМ «Галицька Свіжина». З хрусткого бекону робимо крихти. Сервіруємо суп крихтами бекону, шматочками перцю чилі, кінзою та оливковою олією. ⠀
Select the delivery type and address so that we know how to deliver the goods to you
Не відображається Ваша адреса на карті? Зателефонуйте оператору по тел. 0800300262.
Some products that were added to your cart are missing at the specified address:
Leave a request and our managers will contact you
Ви успішно змінили пароль.
Ваш відгук успішно надіслано
Наш представник зв'яжеться з Вами за першої нагоди!
Ваше замовлення упішно надіслано! Ми зв`яжемось з вами найближчим часом для уточнення деталей.
Як тільки товар буде в наявності, ми вас повідомимо
HR менеджер зв'яжеться з Вами за першої нагоди!
Відділ HR зв'яжеться з Вами за першої нагоди!
Try again or contact us
Вкажіть ваш емайл, на який буде надіслано повідомлення
Заповніть поля для оформлення замовлення і ми зв`яжемось з вами найближчим часом. Виконання передзамовлення відбувається з наступного дня після оформлення замовлення.